My Add

Thursday, 31 May 2012

Cubaan bunuh anggota polis: 3 lelaki dicari

BUKIT MERTAJAM, KHAMIS, 31 Mei, 2012: Tiga lelaki dikehendaki polis bagi membantu siasatan kes cubaan membunuh seorang anggota polis 2 Mei lepas, yang dipercayai bermotifkan dendam kerana pernah menahan mereka.

Mereka ialah N.Santhiramogan, 39, beralamat terakhir di No 6044, Pokok Machang, Tasek Gelugor dan M.Kartik Raj, 21, beralamat di No 1357, Pokok Sena serta B.Vijendren, 28, alamat terakhir di 67, Lorong 2/2, Taman Kijang, Lunas, Kedah.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Tengah (SPT), ACP Azman Abd Lah berkata, dalam kejadian itu, anggota polis dari Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kulim diserang lima lelaki ketika menuju ke keretanya selepas keluar dari sebuah premis dekat Perai.

"Mangsa ditetak dengan parang di kepala dan perut, anggota polis itu masih berehat di rumah,” katanya pada sidang akhbar di sini hari ini.

Beliau meminta orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai ketiga-tiga lelaki itu supaya menghubungi Pegawai Penyiasat, ASP Hasan Mohamad Salih di talian 019-4642952.— BERNAMA

No comments:

Post a Comment