My Add

Sunday, 31 March 2013

PM, keluarga makan tengah hari di Little Penang Cace, Petaling Jaya

 *PERDANA Menteri melayan kanak-kanak ketika meluangkan masa untuk menjamu selera bersama keluarganya di sebuah restoran di pusat beli-belah Kuala Lumpur hari ini. Turut kelihatan Rosmah Mansor (duduk, dua, kiri), anak-anak beliau, Norashman Razak dan Nooryana Najwa serta tunang Nooryana Najwa, Daniar Nazarbayev. - BERNAMA
 *NAJIB Tun Razak (kanan) membeli aiskrim ketika meluangkan masa di hujung minggu bersama keluarga di sebuah pusat beli-belah di Kuala Lumpur hari ini. - BERNAMA

PETALING JAYA, AHAD, 31 Mac, 2013: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan keluarga hari ini meluangkan masa di hujung minggu untuk menjamu selera bersama orang ramai di sebuah restoran di pusat beli-belah di sini.

Najib, yang kelihatan santai dengan berbaju T putih bersama isteri, Datin Seri Rosmah Mansor dan anak-anak iaitu Norashman Razak dan Nooryana Najwa serta tunang, Nooryana Najwa, Daniar Nazarbayev memilih kedai makan 'Little Penang Cafe' yang menawarkan masakan asli penjaja Pulau Pinang untuk menjamu selera.

Antara pesanan makanan yang dibuat Perdana Menteri dan keluarganya ialah asam laksa, laksa kuah lemak Siam, 'Aromatic Chicken Set' dan 'Penang Hokkien Prawn Mee' berserta milo ais, cincau dan barli, dengan pencuci mulut rojak buah.

Kehadiran pemimpin nombor satu negara bersama keluarga di restoran itu telah menarik perhatian pengunjung ke pusat beli-belah itu yang turut mengambil peluang beramah mesra dan bergambar bersama mereka.

Najib dan keluarga meluangkan masa kira-kira sejam di restoran itu.

Seorang kakitangan restoran yang mengambil pesanan makanan Perdana Menteri dan keluarga, Jumat Kasneh berkata, beliau berasa teruja dan gembira dengan ketibaan perdana menteri bersama keluarga.

"Perdana Menteri sangat mesra dengan semua orang dan senang untuk berkomunikasi," katanya yang sudah bekerja di restoran itu selama 10 tahun. - BERNAMA

No comments:

Post a Comment